Decor cu frunze de toamna

Toamna chiar este un anotimp foarte bogat, nu doar in fructe si legume, ci si in frunze fel de fel, colorate parca special pentru a fi transformate in proiecte artistice.

Poti folosi frunzele de toamna pentru a realiza bufnite simpatice, poti face ghirlande din frunze sau chiar un carusel de agatat de tavan. Noi iti propunem astazi sa descoperi cat de usor te poti juca lipind frunze de toamna pe folie alimentara!

In acest mod poti inlocui „banalele” coli de hartie alba pe care le foloseai in proiectele creative cu frunze de toamna si vei putea chiar sa agati noile opere de arta pe post de draperii la geam. Depinde doar de tine daca vei inveli si pachetelul pentru scoala al copilului intr-o folie decorata cu frunze. 🙂

Materiale necesare: 

  • frunze colorate de toamna
  • folie alimentara
  • foarfeca

Tot ce ai de facut e sa desfasori, pe o suprafata plata, o bucata lunga de folie alimentara (fara sa o tai), apoi sa asezi pe ea frunzele colorate.

Dupa ce ai terminat de asezat toate frunzele desfasoara in continuare rola de folie alimentara si aseaz-o peste cea acoperita cu frunze.

Taie cu o foarfeca folia folosita si agat-o cu mandrie deasupra unei ferestre, lasand soarele de toamna sa lumineze frunzele colorate pe care le-ai „lipit”.

Foto: familydaystriedandtested.com
Foto: familydaystriedandtested.com

Poti realiza pe folia alimentara si diverse imagini cu frunze, asa cum poti vedea in tutorialul de mai jos:

Sursa: krokotak.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s