Parcul de distractii deschide stagiunea la Teatrul Muzical de Copii Bucuresti

Teatrul Muzical de Copii Bucuresti deschide stagiunea cu premiera spectacolului de musical „Parcul de distractii”, pe scena Teatrului National de Operetă si Musical ”Ion Dacian”.

„Parcul de distractii” este o poveste fantastica despre curajul de a pasi pe drumul vietii, in care personajele principale, doi frati lasati in grija rudelor, infrunta necunoscutul si depasesc orice obstacol cu puterea magica a copilariei.

Aventura fratilor in „Parcul de distractii” ii poarta pe spectatori intr-o calatorie fantastica, in care muzica, dansul, efectele de sunet si lumina, costumele, decorurile si proiectiile intregesc tabloul vesel al unei povesti despre regasirea valorilor, importanta alegerilor si reintregirea familiei.

Dupa un scenariu de Gabi Sarga si Catalin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor si versurile Andreei Andrei, „Parcul de distractii” prinde viata in interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii Bucuresti si a actorilor profesionisti: Anca Turcasiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, in regia Danei Rotaru, cu participarea Corului condus de dirijorul Aurel Muraru si Orchestrei Teatrului de Opereta si Musical ”Ion Dacian”, condusa de dirijorul Constantin Grigore.

Premiera musicalului „Parcul de distractii” este un spectacol rezultat in urma parteneriatului cultural dintre Teatrul National de Operetă si Musical ”Ion Dacian” Bucuresti si Asociatia Culturala Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii Bucuresti, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical catre copii si tineri.

Reprezentatiile acestei luni vor avea loc vineri, 27 septembrie, si duminică, 29 septembrie, incepand cu ora 19.00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s