Teatrul Ion Creanga da startul stagiunii 2019 – 2020

Povestile pentru intreaga familie revin in luna septembrie la Teatrul Ion Creanga. Spectacole indragite din repertoriu – adresate copiilor de diferite varste, de la cei foarte mici, de numai cateva luni, pana la cei de varsta scolara – dar si noi productii vor putea fi urmarite in perioada urmatoare in cele doua spatii de joc ale Teatrului Ion Creanga: Sala Mica si Sala Rapsodia.

Stagiunea 2019 / 2020 debuteaza cu o serie de reprezentatii dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu varsta sub 6 ani. Programul pentru acestia, desfasurat la Sala Mica a Teatrului (Str. Biserica Amzei 21-23) include titluri precum:

  • Pernuta somnoroasa (sub 3 ani);
  • Calatorii prin galaxii (3-6 ani);
  • De-a Micul Print (4-6 ani);
  • Fara frica (3-6 ani);
  • Pinguinii melomani (3-6 ani).

Productiile, concepute special pentru copiii de varsta mica (0-6 ani), aplica o serie de concepte specifice Educatiei Timpurii prin mijloace teatrale, pornind de la premisa ca arta nu tine cont de varsta, ci de curiozitate. Astfel, inca de la cele mai fragede varste, copiii sunt invitati sa vizioneze spectacole de teatru si sa ia contact cu lumea artelor, cu scopul de a valoriza capacitatea si potentialul acestora de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni.

Totodata, in luna septembrie Teatrul pregateste reintalnirea cu doua dintre cele mai apreciate titluri ale stagiunilor anterioare: Jack si vrejul de fasole, in regia lui Octavian Jighirgiu si musicalul Vrajtorul din Oz, in regia si adaptarea lui Phil Willmott, ambele spectacole fiind recomandate copiilor cu varsta peste 5 ani.

Cele doua productii sunt gazduite in stagiunea 2019 / 2020 de Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr. 53) si vor beneficia de reprezentatii atat pentru familii (in weekend), cat si pentru grupurile organizate din unitati scolare.

Primele intalniri sunt programate sambata, 07.09, ora 11:00 – Jack si vrejul de fasole si sambata, 21.09, ora 11:00 – Vrajitorul din Oz.

Biletele sunt disponibile online, pe www.entertix.ro si www.myticket.ro, si la Casa de Bilete a Teatrului, din Piata Amzei nr. 13 (sediu aflat in curs de reabilitare) – nr. tel. 0767.934.374. Biletele se pot achizitiona si din salile de spectacol, cu o ora inainte de inceperea reprezentatiilor, in limita locurilor disponibile. Programul complet al spectacolelor si programul Casei de Bilete sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s