Cum faci o felicitare cu cirese 3D

Ciresele sunt fructele-vedeta ale acestei perioade, asa ca te invitam sa sarbatoresti venirea verii cu o felicitare super dragalasa cu cirese.. 3D. O poti realiza destul de usor impreuna cu cel mic, iar necesarul de materiale este destul de redus.

Materiale: 

  • hartie cartonata rosie, verde si orice alte culori doresti
  • foarfeca
  • carioca neagra
  • o rola mica de scotch

Nu ai nevoie de coli mari de hartie. Poti chiar sa folosesti fasii de hartie colorata ramase de la alte activitati creative.

Pentru a realiza felicitarea ai de decupat, pentru inceput, ciresele. Foloseste rola de scotch pentru a desena 4 cercuri, apoi decupeaza-le cu grija si indoaie-le pe jumatate, apoi desfa-le la un unghi de aproximativ 45%.

Decupeaza apoi dintr-o coala de hartie verde doua frunze si doua codite de cirese. Ca sa faci coditele, taie o fasie subtire de hartie si indoaie-o pe jumatate, in asa fel incat cele doua codite sa formeze un unghi de aproximativ 50-60 de grade.

Alege o bucata dreptunghiulara de hartie cartonata si lipeste, pentru inceput, cele doua cirese surori. Pentru fiecare cireasa aseaza doua cercuri indoite unul langa altul, apoi lipeste de felicitare cate una din jumatatile indoite, ca in imaginea de mai jos:

Lipeste apoi coditele si frunzele, dar dupa ce ai desenat nervurile frunzelor cu un marker negru. Felicitarea este aproape gata, asteapta doar sa o personalizezi cu o urare si sa o oferi cuiva drag, pentru a-i atrage atentia ca tocmai a inceput o vara minunata!

Sursa: krokotak.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s