Peste 40.000 de parinti si copii au sarbatorit cu Itsy Bitsy prima zi libera nationala de 1 Iunie

Peste 40.000 de parinti si copii au sarbatorit cu Itsy Bitsy prima zi libera nationala de 1 Iunie

In prima zi libera nationala de 1 Iunie, initiatorii legii care a facut din Ziua Copilului zi libera pentru toti romanii, au facut si cea mai mare sarbatoare a parintilor si copiilor, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti. La evenimentul Itsy Bitsy, peste 40.000 de parinti si copiii s-au jucat si s-au distrat alaturi de cele mai iubite vedete, in peste 12 ore de bucurie.

De dimineata pana seara, fara a se speria de ploaie si vant, jocurile s-au incins pe toate aleile din parc. S-a dansat, s-a pictat, s-a cantat, s-au practicat cele mai diverse sporturi in familie, iar copiii au putut alege orice activitate preferata dintre cele peste 250 propuse de peste 60 de parteneri implicati in organizarea acestui maraton de distractie. Transmisiunile in direct la radio i-au facut pe copii vedete.

Caravana mascotelor conduse de Profesorul de Joaca, Leon Magdan, a deschis distractia pe scena.

Distractia de la scena Itsy Bitsy

Pe scena au urcat Itsy, Bitsy, SuperZapa, Virgil Iantu, actorul Marian Ralea, Gabriel Cotabita, Magicianul Bogdan Muntean, Maia Malancus, castigatoarea de la Vocea României Junior, copiii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Şcoala de Joaca, Trouble Crew si Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociatia pentru formare. Gazda serii a fost realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

Ziua Copilului la Zona Itsy Bitsy VIP

La Zona Itsy Bitsy VIP, Virgil Iantu a lansat prima lui carte pentru copii “Copiii stiu… emotiile sunt bune”. Tily Niculae, a dat autografe pe proaspat lansata ei carte “Retete sofisticate” pentru copii. Tot aici, parintii au avut sansa de a se intalni cu vedete ca Ioana Ginghina, Roxana Iliescu, Florentina Opris, Raluca Guslicov, Otilia Mantelers si cu super mame blogger ca: Ana Nicolescu, Florina Badea, Miruna Ioani, Carmen Radu, Mihaela Damaceanu, Amina Tomescu, Anca Gheorghe, Cristina Otel, Dina Bento, Lucia Radu Simota, Bianca Timsa Stoicescu, Ana Maria Mitrus, Ioana Marinescu, Gabriela Maalouf, Alina Elena Golaes, venita de la Galati cu cei doi copii, special pentru acest eveniment. O surpriza a fost si demonstratia de scrima si prezenta campioanei mondiale la scrima Loredana Dinu, care a povestit copiilor despre copilaria ei si modul in care a ajuns la marea performanta.

Inedite pentru public au fost si expozitia de masini ale Politiei Locale si cea cu vehicule neobisnuite propusa de Profesorul de Joaca, Leon Magdan.

Mult public s-a adunat cu incantare si la standul unde vlogerul Ilie si-a salutat fanii de ziua lor.

Multumim si fotografilor: Cristina Nichitus Roncea, Ioana Epure, Lucian Matei!

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de AMS Rent a Car, Baby Dove, BCR, Capri-Sonne, Caroli, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Himalaya, LEGO Romania, Napoca, Pampers, Play Park, Secom, Telekom, Unirea.

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s