Cum depistam parazitii intestinali?

Cum ne dam seama ca parazitii intestinali au ajuns in corpul copilului? Ce este de facut? Aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Viermisorii si parazitii intestinali pot creea probleme mari. Diaree, balonare, greturi, varsaturi, stare de rau, slabiciune, sunt doar cateva dintre manifestarile prin care „intrusii” isi arata prezenta.

Alteori, simptomele pot lua forma unei alergii, cu eruptii pe piele, stari de agitatie si mancarimi. In orice situatie, este necesar sa mergem de graba la doctor.

Mai departe, Dr. Carmen Cretu, medic primar parazitologie si boli tropicale (ECO-PARA-DIAGNOSTIC tel 021/212.35.52), le spune parintilor ce sa faca daca, in urma analizelor, au fost depistati parazitii intestinali.

Vezi si:

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s