Recomandare de weekend: Copiii si parintii alearga impreuna la Campionii Sanatatii

Recomandare de weekend: Copiii si parintii alearga impreuna la Campionii Sanatatii

Campionii Sanatatii – cea mai iubita cursa a parintilor impreuna cu copiii lor – va avea loc duminica 9 aprilie, incepand cu ora 10:00 in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti. Aflata la a IX -a editie, activitatea sportiva organizata de Asociatia EMOVERE este dedicata familiilor si asteapta peste 1000 de alergatori in cursele gandite special pentru a adapta parintii la ritmul copiilor si a petrece timp frumos si sanatos impreuna.

Itsy Bitsy FM invita copiii si parintii sa se inscrie gratuit AICI.

In fiecare primavara, incepand cu anul 2010, Crosurile pentru parinti si copii – Campionii Sanatatii au adunat din ce in ce mai multi sustinatori din gradinitele si scolile din Bucuresti. Intrecerile sunt organizate pe categorii de varste, de la 6 luni la 12 ani. Toti copiii vor primi medalii „Campionii Sanatatii” si mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase.

In plus, copiii cu varste intre 6 luni si 2 ani pot participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului KinetoBebe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s