Copiii Step by Step in campania „Daruieste o poveste!”

Elevii de la Scoala Gimnaziala Step by Step ii sustin pe copiii bolnavi de cancer de la MagiCAMP intr-o campanie despre generozitate: „Daruieste o poveste!”

MagiCAMP este tabara unde copiii bolnavi de cancer isi regasesc copilaria si jocurile ei. Pentru acesti micuti, elevii scolii Step by Step vor sustine doua spectacole de teatru concepute chiar de ei, in cadrul campaniei „Daruieste o poveste!”

Spectacolele vor avea loc pe 14 iunie, la Teatrul de Comedie din Bucuresti, incepand de la ora 10.00.

Afla gandurile copiilor despre generozitate si implicare citind povestile realizate de acestia la Scoala Gimnaziala Step by Step.

„Ii ajutam sa depaseasca boala”, scrie Matei, elev al Scolii Gimnaziale Step by Step. Este despre „libertate si fericire, crede Teodora. „Ii ajutam ca sa uite de ce-a fost urat!”, spune Ioana.

Sunt doar cateva dintre gandurile si povestile scrise de cei mici.

Proiectul Step by Step si MagiCAMP se numeste „Daruieste o poveste!”. De mai bine de cateva luni, copiii Step by Step s-au intalnit cu Melania Medeleanu, au vorbit cu profesorii si au scris mesajele si povestile lor de sustinere pentru MagiCAMP, intr-un exercitiu de generozitate si implicare.

Astfel, copiii Step by Step ii provoaca si pe parinti si pe publicul larg sa li se alature in acest exercitiu, si sa participe la licitatia prin care se poate darui o poveste!

Campania se va incheia cu doua spectacole de teatru, „Veronica” si „Maria Mirabela”, adaptate dupa cunoscutele filme si sustinute chiar de copiii Step by Step.

Sustinerea campaniei „Daruieste o poveste!” se poate face in trei moduri:

  • Prin achizitionarea de bilete la spectacolele de teatru sustinute de copiii. Pretul unui bilet este de 15 lei;
  • Prin licitarea si achizitionarea povestii scrise de copilul tau sau de alti copiii! Pretul de pornire pentru fiecare poveste este de 50 de lei.
  • O donatie directa in conturile MagiCAMP:

– la BCR:

IBAN: RO93RNCB0132142511010002 (cont in euro);

IBAN: RO23RNCB0132142511010001 (cont in lei).

– la UniCredit Tiriac Bank:

IBAN: RO89BACX0000001062715001 (cont in euro);

IBAN: RO19BACX0000001062715000 (cont in lei).

Atat fondurile stranse din bilete de teatru, cat si cele obtinute in cadrul licitatiei vor fi donate catre MagiCAMP, iar instructori de Scoala Gimnaziala Step by Step vor sustine cateva ateliere speciale cu copiii MagiCAMP.

O parte dintre povestile copiilor pentru care se poate licita poate fi gasita AICI.

Licitatia este deschisa si pe pagina de FACEBOOK a scolii Step by Step, AICI. De asemenea, publicul poate sa achizitionati bilete la spectacolele de teatru in schimbul unei donatii de 15 lei, contravaloarea unui bilet, in conturile MagiCAMP.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s