Dino Parc isi deschide portile la Rasnov

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, isi deschide astazi portile.

Pe o suprafata de 1,4 hectare, parcul gazduieste 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, amplasati in ordinea epocii in care au trait.

Fiecare dinozaur are o placuta pe care sunt mentionate date despre reptila: cand a trait, ce manca, ce dusmani avea si care sunt dimensiunile sale. De asemenea, la Dino Parc sunt si ghizi ce le pot explica totul turistilor care au nevoie de mai multe informatii.

In incinta parcului, vizitatorii vor mai gasi si casute in copaci, tiroliene, un cinematograf, spatii de joaca si multe alte activitati!

Dino Parc Rasnov se afla pe Strada Cetatii, in apropiere de Cetatea Rasnov. Parcul este deschis vizitatorilor in fiecare zi, intre orele 09:30 si 20:00. Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita.

Dino Parc Rasnov este un proiect in valoare de 5 milioane de euro, finantat cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional 2007 – 2013: Dezvoltare durabila si promovarea turismului.

sursa foto: dinoparc.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s