Sarbatoreste deschiderea celui de-al treilea magazin Boribon si castiga premii pentru cel mic!

Boribon te asteapta la marea deschidere din 6 aprilie, al treilea magazin de joaca creativ-educativa si art & craft pentru toate varstele, din bulevardul Pipera 2C, Voluntari, Ilfov, Cladirea MVK.

Sarbatoreste si tu deschiderea si poti castiga unul dintre cele cinci premii speciale Boribon pentru cel mic!

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea SuperZAPA de luni pana vineri, in perioada 1 aprilie – 5 aprilie 2019, intre orele 18:00 – 20:00 si sa prinzi momentul concursului si sa raspunzi corect la intrebarea: Cand va fi deschis noul showroom Boribon si in ce locatie?

Ce poti castiga?

SuperZapa va derula cate concurs pe zi in cadrul caruia se va oferi cate un premiu Boribon (pe datele 1.04, 2.04, 3.04, 4.04,5.04.2019).
Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Despre Boribon:

Conceptul Boribon, prin alegerile foarte atente si documentate a produselor oferite copiilor spre joaca si cu mult drag de oameni, ajunge printre importatorii de jocuri si jucarii din Romania, primul care se axeaza exclusiv pe dezvoltarea prin joc si joaca.

Comunitatea Boribon isi propune informarea adultilor, parintilor, oamenilor de business si tinerilor din corporatii, despre beneficiile transformarii muncii asidua in joc si joaca, prin jocuri si produse care faciliteaza aceste beneficii. Pentru dezvoltarea comunitatii si conceptului, Boribon lucreaza intens la construirea mediului propice de informare si practica efectiva, astfel ca in aprilie 2019 conceptul deschide un al treilea magazin foarte spatios de aceasta data, situat in zona de Nord a Capitalei, in Pipera (Location: bulevardul Pipera 2C, Voluntari, Ilfov, Cladirea MVK).


In noul magazin se ofera atat unelte de dezvoltare si relationare acasa prin jocuri si jucarii cat si ateliere, workshop-uri si activitati de conectare cu noi insine.

Boribon se implica prin actiunile sale in campanii de responsabilitate sociala, atat prin scopul business-ului cat si prin promovarea unei vieti sanatoase in toate uneltele cuvantului: astfel toate materialele utilizate de Boribon sunt reciclabile sau prietenoase cu mediul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s