Concurs: Intrecerea castelelor de nisip

Concurs: Intrecerea castelelor de nisip

Concursul s-a incheiat. Le multumim tuturor pentru participare si pentru castelele creative! Mai jos, se poate vedea lista cu toti castigatorii, precum si toate inscrierile in concurs.

Itsy, Bitsy si Zapa te provoaca la un concurs jucaus, de vara! Fie ca esti la mare, pe plaja, in curte sau in parc, la groapa de nisip, inscrie-ti castelul de nisip in formularul de mai jos si saptamanal poti castiga un super premiu racoritor: o excursie la munte pentru toata familia!

Modalitate de participare:

Fiecare participant va construi un castel de nisip, pe care sa scrie Itsy Bitsy. Va fotografia castelul si va incarca imaginea in formularul de concurs de mai jos.

In luna august, vino sa construiesti castelul tau de nisip, alaturi de Super Zapa, la Radio Plaja Itsy Bitsy.

Castelul de nisip poate avea orice forma si poate fi decorat oricum. Important este ca pe imaginea incarcata sa se vada ca pe constructie e scris „Itsy Bitsy” – cu degetul in nisip, din frunze, pietricele, scoici sau in orice mod doresti.

Poti inscrie pana la 10 castele DIFERITE, pentru mai multe sanse de a castiga!

Atentie! Dimensiunea imaginii nu trebuie sa depaseasca 1000 x 1000 pixeli si 1000 KB (1 MB). In caz contrar, imaginea nu va fi incarcata in concurs.

Durata concursului:

Inscrierile in concurs se realizeaza pana pe data de 26 august 2018. Concursul se desfasoara pe perioada a 10 saptamani, fiecare saptamana avand cate un castigator.

In luna august, vino sa construiesti castelul tau de nisip, alaturi de Super Zapa, la Radio Plaja Itsy Bitsy.

Desemnarea castigatorilor:

In fiecare duminica, Itsy, Bitsy si Zapa vor extrage cate un castigator, prin random.org, si il vor anunta in cadrul emisiunii Castele de Nisip si aici, in pagina de concurs. La extragere vor participa toti cei inscrisi incepand cu data de 18 iunie 2018, excluzand castigatorii deja desemnati pana atunci.

Pentru ca ascultatorii au nevoie de racoare si au fost deja la mare, fiecare castigator va primi o excursie la munte in familie!

Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Regulamentul General.

Castigatori:

Despre premiu:

In cadrul campaniei, se acorda 10 premii. In fiecare saptamana, se acorda cate un premiu unui castigator desemnat prin tragere la sorti.

Un premiu consta in cazare si demipensiune la Hotel Best Western Bucovina, pe durata unui weekend, pentru o familie formata din 2 adulti si 2 copii minori.

Premiul valoreaza 250 lei si contine:

  • 2 nopti, intrare vineri si iesire duminica
  • demipensiune (mic dejun si cina): vineri – cina;  sambata : mic dejun si cina; duminica – mic dejun (*cina va fi a la carte, la alegere dintr-un meniu restrans, si va contine  starter, fel principal, desert, 1 pahar de vin/ adult)
  • acces gratuit la zona „Vitality Spa” a hotelului, respectiv la zona termala: sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si Salina.

Perioada cazarii se poate alege oricand pe durata anului 2018 si se rezerva nominal, cu 1 luna in avans, tinand cont de locurile libere disponibile ale Hotelului Best Western Bucovina.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s