Castiga premiul Bebedril!

Ramai pe frecventa Itsy Bitsy si poti castiga  nebulizatorul Trussa si sirop Bebedril pentru tusea seaca

Bebedril: sirop pentru tuse uscata – exclusiv pe baza de glicerol

Bebedril este un sirop pentru tuse uscata exclusiv pe baza de glicerol. Formula sa este special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni. Nu contine substante medicamentoase si este indicat pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea uscata.

Glicerolul este indicat pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea uscata, acoperind mucoasa gatului cu o pelicula emolienta si protectoare.

Concurs:

Nu pierde emisiunea Suna Bine cu Ruxandra (in fiecare zi, de luni pana vineri, intre 16:00 – 18:00) in perioada 22 – 26 octombrie, caci Ruxandra si Bebedril ti-au pregatit un concurs cu premii.

Asculta cu atentie prima ora de emisiune si afla intrebarea Ruxandrei! Trimite raspunsul pe WhatsApp la numarul 0725 300 700 si ramai pe frecventa, sa afli la finalul orei (16:00), daca ai castigat unul dintre cele 5 premii formate din: nebulizator Trussa si un sirop Bebedril.

Informatii suplimentare poti gasi in regulamentul de concurs, aici 

Bebedril – sirop pentru tusea seaca, cu gust de capsuni. O solutie eficienta si de incredere recomandata pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea seaca. Siropul stimuleaza secretia naturala de saliva si acopera gatul cu o pelicula emolienta si protectoare, permitand astfel mucusului sa se refaca. Formula nu are coloranti zahar sau substante medicamentoase.

Mod de administrare:

  • sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni: o doza de 5ml la fiecare administrare;
  • sugari / copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani: doua doze de 5ml la fiecare administrare;
  • de 3-4 ori la fiecare 24 de ore daca este necesar

 

 

 


1 comentariu la „Castiga premiul Bebedril!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s