Capitanul Aquafresh vine la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy sa dezvaluie copiilor secretul dintilor puternici!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile.

Si pentru ca unde-s multi, puterea creste, supereroii Itsy Bitsy s-au gandit ca la Scoala de SuperEroi sa faca echipa si cu alti eroi! Asa ca l-au cooptat pe Capitanul Aquafresh, care alaturi de un consultant in igiena orala este gata sa ii invete pe copii, pe intelesul lor, cum sa isi perieze corect dintisorii!

La corner-ul Aquafresh pe cei mici ii asteapta activitati de book painting si face painting, concursuri individuale sau pe echipe si o competitie surpriza, cu premii care sigur ii vor incanta pe copii!

Ne vedem in parcul Lumea Copiilor, pe 7 septembrie, la Scoala de SuperEroi! Da join evenimentului nostru de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s