Bogdan Ion: „Viata mi s-a schimbat fundamendal cand a aparut copilul”

Alex Zamfir l-a avut ca invitat in cadrul emisiunii “Tati in dialog” pe cunoscutul psiholog Bogdan Ion, care a vorbit deschis despre relatia cu fiica lui, temerile firesti pe care le are in calitate de parinte, despre depresia post-partum a femeii si provocarile pe care le pot avea tatii care opteaza pentru concediul paternal, dar si despre … plansul la barbati.

Circula multe lucruri despre depresia post-partum a femeii. Este adevarat, femeile experimenteaza o perioada de deprimare care le afecteaza viata I nu strica sa caute suport profesionist.” a afirmat Bogdan Ion.

In ceea ce priveste relatia pe care Bogdan o are cu fiica lui, daca erati de parere ca psihologii nu au niciun fel de temeri, va inselati.

Cea mai mare frica a mea este ca nu o sa reusesc sa ajung la sufletul fetitei mele. Sa pot sa ii ofer si sa ia de la mine lucrurile cele mai pretioase. (…) Frica mea este aceea de a nu fi prins de viata, de preocupari, de alte framantari incat sa nu fiu acolo pentru ea cand este deschisa sa ia un astfel de lucru valoros de la mine”.

Crestem intr-un mediu care valorizeaza mai mult critica decat aprecierea. Uita-te cat de incurcati sunt oamenii cand le faci aprecieri directe. Uite ce dificil ne este sa apreciem”.

Va invitam sa ascultati materialul audio de mai jos cu unul dintre cei mai indragiti psihologi din Romania.

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s