Activitati de weekend pentru familii, cu Academia 1,61

Copiii, adolescentii si familiile din Bucuresti pot participa, in perioada urmatoare, la o serie de activitati de weekend inedite, organizate de Academia 1,61.

Iata ce pregateste echipa de traineri ai Academiei 1,61 pentru weekend-urile viitoare:

O aventura in familie – sambata, 22 februarie – familii cu copii peste 6 ani

Este un program de 4 ore, cu misiuni de deslusit, intr-un cadru imaginar menit sa incurajeze interactunea dintre parinti si copii. Vor fi jocuri de încredere, de ascultare, ativitati sportive, dar si provocari de logica sau imaginatie.

Workshop de fotografie – 29 februarie si 1 martie – pentru adolescenti

Este un workshop de doua zile plin de tips & tricks pentru adolescenti, despre cum sa transmita un mesaj prin fotografiile lor. Cursul este destinat celor care isi doresc sa exploreze mai adanc lumea fotografiei si sa descopere detaliile care pot transforma o poza mediocra intr-o poza demna de un portofoliu.

Puzzle Urban – 7 martie – pentru copii peste 10 ani

Echipe de copii vor cauta Comoara Bucurestilor punand cap la cap indicii in timp ce descopera locuri si cotloane interesante si nebanuite. Orice poate fi un indiciu pentru urmatoarea destinatie: numarul coloanelor de pe o fatada, o pictura dintr-o biserica, o sculptura vestita sau doar o anumita planta dintr-un parc. Uneori vor avea o harta, dar alteori harta va fi total inutila. Copiii vor trebui sa isi foloseasca inteligenta, sa faca deductii si conexiuni, fara a uita sa ceara indicatii trecatorilor atunci cand vor avea nevoie.

Tur GRAFFITI prin Bucuresti – 7 martie – pentru copii peste 10 ani

Trecem atat de des pe langa aceste desene care coloreaza peretii Bucurestiului, insa nu le stim povestea. In acest tur ghidat se vor impartasi cateva din secretele foarte bine ascunse ale artei stradale, cum se fac aceste graffiti-uri si cateva cuvinte care se regasesc in limbajul acestor pictori fara pensule.

Cursa de orientare cu busola pentru familii – Padurea Baneasa, 8 martie – pentru familii cu copii peste 6 ani

Parintii si copiii vor face echipe si vor invata cum sa se orienteze cu harta si busola in padure, in timp ce vor indeplini impreuna o serie de misiuni. Toata activitatea va avea un cadru imaginar fascinant, cu ateliere si jocuri presarate pe parcursul unui traseu provocator. Ghidati de insctructorii Academiei 1,61, echipele de parinti si copii vor invata cate ceva despre relatia parinte copil, despre limitele pe care cu totii le avem, dar si despre aventurile pe care le pot trai in familie.

Pe langa aceste activitati periodice, Academia 1,61 organizeaza si tabere diverse, atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti. Oferta include tabere de supravietuire, catarare, speologie sau mountainbike, chiar si o tabara de gatit si una de tamplarie, dar si un program Bootcamp doar pentru familii.

Mai multe detalii despre activitatea Academiei 1,61 se gasesc pe academia161.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s