„Fathers – Invata si ajuta” – conferinta dedicata tatilor, pe 23 februarie, Cluj-Napoca

Intr-o lume a supereroilor din filme sau carti fantastice, este nevoie de repere palpabile in viata reala a copiilor de azi. Rolul unui tata nu se rezuma doar la acela de reproducator al speciei umane. Trece dincolo de asigurarea traiului pentru familia sa. E taria celor dragi. E protectie si scut. E mai mult decat un supererou. Nu e sacrificiu, e iubire fara margini.

Fathers – Invata si ajuta

Duminica, 23 februarie, de la ora 10:00, la Hotel Platinia din Cluj-Napoca, are loc „Fathers”, conferinta dedicata tatilor. Pentru a repera nevoi. Pentru a consolida roluri. Pentru a intari familii!

Evenimentul va fi unul caritabil. Asociatia „Exista viata dupa doliu!” va beneficia de o donatie, in urma vanzarii biletelor. Asociatia „Exista viata dupa doliu!” este o comunitate a parintilor vaduvi din Romania, comunitate care reuneste familiile monoparentale si ajuta, anual, parinti si copii de varste diferite sa se adapteze mai usor la viata fara persoana draga.

Speakeri:

· Prof. Dr. Daniel David (Prof. de psihologie clinica si psihoterapie, prorector cercetare UBB) – „Cum modifica tehnologia comporatamentul copiilor nostri”

· Alexandra Ilies – Parenting coach si fondatoarea „Parenting prin iubire” – „Limite impuse cu blandete. Cum gestionam plansul si crizele de furie ale copiilor”

· Lorand Soares Sasz – Coaching4u – „Tata si antreprenor”

· Norel Iacob – Redactor Sef „Semnele timpului” – „Surprize stiintifice pentru tati”

· Stefan Tomoioga – formator, consilier, pastor – „Valori de la tata la copil”

Mai multe detalii gasesti pe site-ul https://fathers.ro/, iar biletele pot fi cumparate de pe bilete.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s