Ziua Tatalui: felicitare surpriza pentru tatici

Mamicile sunt rasfatate cand vine vorba de flori si felicitari, desi taticii s-ar bucura la fel de mult sa primeasca si ei astfel de surprize, din cand in cand.

Si chiar daca nu avem nevoie de o ocazie speciala pentru a le arata taticilor aprecierea si dragostea ce le-o purtam, exista totusi o zi dedicata lor. In a doua duminica din mai este Ziua Tatalui – ziua perfecta pentru a le oferi taticilor o felicitare surpriza, in forma de masinuta.

Materiale necesare:

  • hartie colorata
  • foarfeca
  • lipici
  • creioane sau carioci

Pentru inceput decupeaza bucatelele de hartie din care vei forma felicitarea-masinuta. Vei avea nevoie de 4 patrate albastre si 4 cercuri negre, 2 dreptunghiuri mici si 2 cercuri mici galbene, o coala dreptunghiulara rosie si un patrat alb (marime de post-it).

Aseaza bucatile de hartie colorata pe masa de lucru si porneste tutorialul de mai jos, urmarind pas cu pas etapele realizarii felicitarii:

Dupa ce ai obtinut masinuta din hartie gandeste-te la un mesaj dragut pe care sa-l scrii sau sa-l colorezi in inimioara din interiorul felicitarii-masinuta, apoi fa-o cadou de Ziua Tatalui.

Sursa: Paper Magic


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s