Ziua Nonviolenței: un apel la comunicare empatică

Asociația pentru Comunicare Nonviolentă organizează, în perioada 30 septembrie – 15 octombrie, o serie de evenimente în șapte localități din România, pentru a marca ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi și mesajul său de pace și nonviolență globală.

Ziua Nonviolenței își propune să aducă către publicul din România explorarea nonviolenței și a strategiilor eficiente de a transforma în mod pașnic conflictele dintre oameni. Programul evenimentelor va include: ateliere de comunicare nonviolentă, meditație, muzică și mișcare conștientă. Evenimentele vor avea loc în București, Brașov, Cluj-Napoca, Brodina(Suceava), Constanța, Timișoara și Iași.

Vă încurajăm să participați și să contribuiți la crearea unei lumi în care nonviolența și înțelegerea reciprocă sunt valorile centrale. Cu toții avem potențialul de a deveni agenți ai schimbării și de a construi o societate mai pașnică și mai empatică. Detalii despre înscrieri se găsesc pe pagina evenimentului, aici.

Misiunea Asociației pentru Comunicare Nonviolentă este aceea de a face cunoscută și practicată Comunicarea Nonviolentă în România și de a fi un model în ceea ce privește conștiința CNV. Mai multe detalii despre activitatea și evenimentele Asociației pentru Comunicare Nonviolentă se găsesc pe cnvromania.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s