Workshop-uri gratuite pentru adolescenți la ISPACE, între 5 și 7 iunie

Între 5 și 7 iunie, adolescenții pot participa la workshop-urile gratuite din cadrul programului ISPACE, organizat de Mega Mall și Fundația Calea Victoriei.

Tinerii se pot bucura, aflând totodată informații captivante, de ateliere interactive în cadrul cărora vor explora misterele cosmosului și lumea plină de viață a oceanelor. De asemenea, vor descoperi cum arta aduce sustenabilitate, cum obiectele utile se pot transforma în ceva spectaculos, care să ne înfrumusețeze viața.

Iată programul atelierelor imersive și interactive:

  • 5 iunie – ART MAKES ME SMART! – Raluca Mocanu, architect și artist, va povesti despre cum poate fi arta sustenabilă, de la clădiri superbe, moderne, care se încălzesc și răcesc singure, fără a consuma nimic din exterior, până la obiecte mici, utile care ne fac viața frumoasă prin designul lor special.
  • 6 iunie – CĂLĂTORIE PRIN OCEAN – Dana Hogea, specialist în ecologie, conduce atelierul „Este oceanul lor sau este oceanul nostru?” Vom povesti despre importanța oceanelor în susținerea vieții pe Pământ și impactul negativ pe care îl au deșeurile asupra ecosistemelor marine.
  • 7 iunie – EXPLORARE ÎN SPAȚIUL COSMIC: O călătorie fascinantă în sistemul nostru solar. Adrian Șonka, astronom și coordonatorul Observatorului Astronomic din București, va susține atelierul „Este sistemul nostru solar unic sau nu?” Participanții au șansa de a afla tainele sistemului solar și importanța sa în Univers, folosind date astronomice reale.

Atelierele au loc în spațiul imersiv din incinta Mega Mall, iar în fiecare zi vor fi câte 4 serii de câte o ora, în intervalul orar 11.00-15.00, astfel:
– 11:00-12:00 – seria 1
– 12:00-13:00 – seria 2
– 13:00-14:00 – seria 3
– 14:00-15:00 – seria 4

Numărul de participanți per serie este de 40 de persoane.

Înscrierile se fac la contact@victoriei.ro, specificând ziua și ora la care se dorește participarea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s