Workshop: Limbajele corpului

Formatoarea prin Metoda ESPERE Aleth Naquet vine in Romania si ne invita „sa ascultam si sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului”.

Potrivit psiho-sociologului Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE, „bolile sunt limbaje metaforice si simbolice”. Aceasta inseamna ca in spatele tuturor bolilor, durerilor, indispozitiilor sau accidentelor exista un sens.

Sensul se refera la cuvintele sau emotiile negative neexprimate care au ramas in noi si pe care corpul nostru le scoate in exterior, luand forma bolilor.

Pentru a te ajuta sa asculti si sa intelegi sensul bolilor, Centrul AmaneSer te invita la un nou workshop sustinut de Aleth Naquet – in zilele de 21-22 februarie, la Connect Hub (Bulevardul Dacia 99, Bucuresti).

Afla cum sa identifici originile somatizarilor, descopera instrumente care sa sustina vindecarea si prin care sa gasesti legatura cu emotiile negative si cum sa restabilesti relatii sanatoase cu tine si corpul tau.

De asemenea, Workshopul este deschis persoanelor care au in ingrijire alte persoane, precum educatorii, profesorii, asistentii medicali, medicii, consilierii, psihologii, asistentii sociali, terapeutii, dar si celor care lucreaza cu publicul.

Trainingul va consta in punerea in practica a instrumentelor comunicarii, pornind de la experientele si trairile participantilor.

Taxa de participare este de 190 de euro. Plata se poate face fie la sediul AmaneSer, fie prin contul bancar RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Participand la workshop, vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Pentru inscrieri, trimite un e-mail la adresa amaneser@amaneser.ro sau suna la unul dintre numerele de telefon: 021/327.54.45 / 0723.396.368. De asemenea, afla mai multe despre workshop pe site-ul AmaneSer sau pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s