Teatru la Hotel!

Parintii si copiii au parte de o serie de spectacole interactive, intr-un cadru deosebit, cu ocazia proiectului Teatru la Hotel!

Scopul proiectului este distrarea si amuzarea copiilor si relaxarea parintilor, o activitate de weekend si o experienta de cinci stele pentru intreaga familie.

Astfel, la Athénée Palace Hilton Bucuresti, vei avea parte de patru 4 spectacole speciale, interpretate de actorii trupei COMPANIA DE TEATRU INTERACTIV:

  • 15 februarie – Peter Pan – orele 11:30
  • 8 martie – Martisorul – orele 11:30
  • 22 martie – Scaparatoarea – orele 11:30
  • 5 aprilie – Pataniile Iepurasului de Paste – orele 11:30

In timpul piesei parintii se pot bucura alaturi de copii, vazand pataniile eroilor din poveste, sau sunt invitati in Café Athenee, unde pot savura o cafea, un croissant sau un sandwich.

Spectacolele se termina in jurul orei 12:30, tocmai bine pentru a lua pranzul in familie la un restaurant de 5*. De aceea, vei avea parte si de o surpriza: la masa beneficiezi de un discount special de 10% din nota de plata.

Pretul spectacolului: pret unic pentru copii si parinti – 25 lei/ persoana.

Biletele se pot achizitiona direct de la organizatori – telefon: 0730 643 308, email: bilete@teatrulahotel.ro. In limita locurilor disponibile, veti putea cumpara bilete si de la hotel cu minim 15 minute inainte de inceperea fiecarei piese.

Piesele sunt destinate, in special, copiilor cu vasta cuprinsa intre 3 si 9 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s