Ultima saptamana de inscrieri la NEW DRAMA

A inceput ultima saptamana de inscrieri la concursul de dramaturgie pentru adolescenti, New Drama. Tinerii pasionati de teatru sunt invitati sa isi trimita piesele pana pe 16 februarie.

Teatrul Excelsior a lansat in decembrie 2014 prima editie a concursului New Drama, primul proiect din cadrul programului Excelsior Educational. Obiectivul programului este folosirea educatiei ca modalitate de transmitere si producere a culturii (prin activitati culturale intreprinse chiar de copii).

Adolescentii cu varste intre 14 si 18 ani se mai pot inscrie pana pe 16 februarie, cu o piesa intr-un act, alaturi de o scrisoare de motivatie, prin care explica de ce isi doresc sa participe la New Drama, la adresa presa@teatrul-excelsior.ro.

Pe data de 25 februarie vor fi anuntate cele 6 piese finaliste, selectate de catre organizatori, care vor intra in a doua etapa a concursului (martie – mai 2015).

A doua etapa va consta intr-un workshop de scriere dramatica, spectacole lectura pe baza celor 6 piese, la Teatrul Excelsior, jurizare si spectacol. Piesa castigatoare va fi montata la Teatrul Excelsior si va intra in repertoriul teatrului.

La această prima editie a concursului, Teatrul Excelsior se bucura de sustinerea si participarea dramaturgului Mihaela Michailov care va conduce workshopul de scriere dramatica, a actorului Andi Vasluianu, a dramaturgului Peca Stefan si a actorului si managerului cultural Alexandru Ion, ultimii trei facand parte din juriul care va alege piesa castigatoare.

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s