Targul de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei

Eventivi organizeaza prima editie a Targului de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei, in perioada 27 februarie – 1 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor Bucuresti.

Targul Radacinile Educatiei urmareste sa faciliteze intalnirea dintre scoli, gradinite sau cluburi pentru copii si parintii interesati de dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Pe parcursul celor 3 zile, parintii si copiii vor putea interactiona cu expozantii, atat la standurile acestora din foaierul de la parterul Palatului Copiilor, cat si in zona de spectacole si workshop-uri, amenajata in foaierul de la primul etaj al cladirii.

“Pentru ca este un eveniment educational, intrarea parintilor si a copiilor va fi gratuita. Insa, in cadrul companiei Eventivi au rezonat cuvintele << a darui vine din educatie >>, iar in acest sens ne-am gandit ca prin intermediul targului putem veni in ajutorul unor copii mai putin fericiti. Asadar, rugam toti vizitatorii care doresc, sa doneze hainute, carti si jucarii. Acestea vor fi distribuite copiilor care au nevoie de ele, cu ajutorul Fundatiei Mereu Aproape”, a spus reprezentantul organizatorilor, Alexandra Trusca.

In cadrul targului Radacinile Educatiei, parintii si copiii vor putea face cunostinta cu reprezentantii unor scoli si institutii precum: Academy TV by Ruxandra Ion, British Council, Fundatia Noi Orizonturi, Scoala de Teatru Corifeu, etc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s