Vino sa te intreci la jocurile copilariei in competitia RUNFEST

Fie ca alergi de placere sau urmaresti sa performezi cu fiecare cursa, nu trebuie sa ratezi aceasta invitatie la concursul Fuga pe ulita, din seria RUNFEST, care va avea loc pe 19 noiembrie, in parcul Herastrau din Capitala.

Va fi un eveniment cu totul special, cu o tematica inedita in zona competitiilor dedicate amatorilor de miscare. Te asteapta o fuga pe ulita, in care esti provocat sa iti aduci aminte de vremurile copilariei, sa alergi liber si fara griji, sa razi si sa te distrezi, intr-o atmosfera deosebita, alaturi de cei dragi.

In 19 noiembrie 2016 la ora 09:00, in parcul Herastrau, la peluza de la Roaba de Cultura,  te astepta voie buna, ritmuri muzicale alese si traineri gata sa te incalzeasca pentru cursa. Dacă nu ti-ai luat pachetul de start in zilele dinaintea evenimentului, ai ocazia sa il ridici acum de la cort special amenajat, din zona de Start/Finish si sa te pregatesti de aventura si distractie.

Startul in competitia RUNFEST – Fuga pe ulita se va da la ora 11:00, in mai multe valuri, la distanta de cateva minute. Fiecare concurent va avea de alergat pe un traseu de 5 kilometri, in decorul frumos pictat in culorile calde ale toamnei, pe parcursul caruia va regasi cateva surprize.

Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro si se fac pana pe 16 noiembrie, inclusiv.

runfest-2


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s