Saptamana Voluntariatului la Orange, 14-18 noiembrie

In perioada 14-18 noiembrie, Orange Romania desfasoara cea de-a cincea editie a programului Saptamana Voluntariatului. Elevii si publicul larg sunt asteptati sa participe la 5 zile de experimente stiintifice distractive!

Angajații Orange vor desfasura experimente stiintifice in domenii variate – de la chimie sau fizica la astronomie sau mediul inconjurator – care vor fi transmise live, prin internet.  Copiii se vor bucura astfel de o noua experienta de invatare, in care vor intelege notiunile teoretice studiate la scoala.

Sesiunile de experimente vor avea loc in saptamana 14-18 noiembrie, in intervalul orar 11:00-13:00. Pentru a se putea conecta, acestia vor trebui sa acceseze pagina https://www.orange.ro/responsabilitate-sociala/saptamana-voluntariatului/index.html , unde va fi publicat link-ul catre transmisiunea in direct. Necesarul tehnic minim pentru a participa este: conexiune la internet, laptop/dispozitiv mobil.

Mai multe detalii despre Saptamana Voluntariatului sunt disponibile pe https://www.orange.ro/responsabilitate-sociala/saptamana-voluntariatului/index.html

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s