Verde la educatie pentru circulatie!

Lidl si Politia Rutiera Romana dau „Verde la educatie pentru circulatie”, in a doua editie a evenimentului de educatie rutiera.

Sambata, pe 20 septembrie, de la ora 10:00, toti copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani sunt invitati sa participe la o lectie interactiva de circulatie rutiera, ce se va desfasura simultan in toate parcarile magazinelor Lidl din tara.

Campania „Verde la educatie pentru circulatie” se desfasoara in 180 de puncte din tara. In fiecare judet, reprezentanti ai Politiei Rutiere Romane vor fi alaturi de cei mici pentru a-i invata cum sa fie pietoni responsabili.

Cursul are o parte teoretica, in cadrul careia copiii vor invata despre semnele de circulatie si despre cele mai importante reguli de care sa tina cont atunci cand doresc sa traverseze.

Apoi, cei mici vor fi introdusi intr-un orasel miniatural, pentru a pune in aplicare toate cunostintele acumulate. Toti copiii prezenti vor fi premiati de catre Lidl si Politia Rutiera Romana.

Fata de anul trecut, numarul accidentelor de circulatie in care au fost implicati cu vinovatie copii pietoni este in scadere. Campaniile sociale care au ca scop prevenirea accidentelor rutiere in randul copiilor pot contribui la constientizarea acestei probleme, la informarea celor mici si, pe termen lung, la scaderea numarului de accidente.

Desi numarul accidentelor a scazut, in continuare este nevoie de un semnal de alarma asupra acestei probleme, iar campania „Verde la educatie pentru circulatie” face exact acest lucru.

Verde la educatie pentru circulatie_editia 2013


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s