Centrul international Mondo Kids isi deschide portile!

De luni, 22 septembrie, se deschide in Bucuresti Centrul International Mondo Kids – gradinita, afterschool si club de activitati artistice (B-dul Expozitiei, Piata Chibrit, Zona 1 Mai, sector 1).

Dezvoltate de specialisti americani si romani, programele Mondo Kids sunt menite sa ofere un mediu sigur, stimulant, dar si holistic.

Scopul programului este de a-i pregati pe copii pentru viata si de a le oferi posibilitatea sa-si dezvolte creativitatea, independenta si spontaneitatea.

La gradinita, ziua fiecarui copil se desfasoara intr-un ritm individual, cu un flux si o structura previzibile, intr-un mediu prietenos care incurajeaza copiii sa invete prin explorare directa si interactiva.

O abordare bazata pe joaca si descoperire, consacrata in special in SUA asigura un curriculum centrat pe copil si ghidat de profesor, in care cei mici sunt incurajati sa isi construiasca propriile lor cunostinte.

Programul include timp nestructurat prin care copiii sa fie incurajati sa se dezvolte armonios din punct de vedere educational, artistic, cultural dar si fizic si mai ales social – copiii fiind incurajati sa relationeze unii cu altii.

Gradinita Mondo Kids este prima din Bucuresti in care va functiona si o grupa de limba araba, special pentru familii mixte.

Localizat intr-o cladire spatioasa si cu o curte generoasa, centrul va functiona, pe etaje diferite, si cu un afterschool si un club de arte – muzica, teatru, pictura.

Pentru informatii, poti suna la numarul 0729-971-463 sau intra pe site-ul Mondo Kids!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s