Nevoile familiei la Festivalul National de Parenting

Festivalul National de Parenting, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni, vine ca o oglinda a nevoilor societatii romanesti si ca un instrument pentru toti parintii.

Evenimentul are loc in perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului, in Bucuresti.

Conform agendei festivalului, 75% dintre ateliere vor aborda, sub diverse forme, comunicarea in familie si folosirea „bunelor maniere emotionale” in educatia copiilor. Celelalte workshopuri (25%) se vor concentra pe relatia cu scoala, problemele alimentare si relatia de cuplu.

„Aceste procente sunt o oglinda fidela a problematicii societatii romanesti a zilelor noastre, aspecte pe care parintii le intalnesc la tot pasul”, explica Mirela Horumba, psiholog si initiator al Festivalului National de Parenting „In Familie”.

Parintii din Romania, la fel ca oricare altii, se vad in situatia in care au nevoie sa inteleaga cum pot contribui la bunastarea emotionala a copilului, cea care va determina calitatea vietii sale pe termen lung.

Festivalul National de Parenting ”In Familie”, prin seria de workshopuri propuse, este o „trusa pentru acasa„ cu instrumente practice pe care parintii le pot folosi in situatii concrete. Gaseste aici mai multe detalii despre eveniment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s