Vacanta vine cu trenul din Franta si aduce ocazii de distractie si invatare

Vara a venit deja, iar vacanta este foarte aproape, ocazie de mare bucurie pentru toti copiii.

La Institutul Francez, vacanta chiar „vine cu trenul din Franta” si le ofera copiilor posibilitatea de a invata lucruri noi si de a participa la programe distractive, interactive si captivante, toate in limba franceza.

In perioada urmatoare, profesorii Institutului Francez ii asteapta pe copii la Clubul de vacanta, la Cursuri anuale (pentru copii si adolescenti) sau la Cursuri intensive (pentru adolescenti), care se vor desfasura atat online, cat si la sediul Institutului (cu protocol sanitar) din Bucuresti.

Invitat in emisiunea Happy Music de la Itsy Bitsy, Virgile Prod’homme, reprezentant al Institutului Francez din Bucuresti, a povestit despre activitatile pentru copii si adolescenti organizate de Institutul Francez in perioada urmatoare:

In perioada verii, Clubul de vacanta le propune copiilor intre 5 si 13 ani sa ia parte la cursuri de initiere sau de perfectionare a limbii franceze prin activitati diverse si tematici interesante, precum Fabrica de jucarii, Insula piratilor, Clubul Inventatorilor sau Clubul Muzicienilor.

Intalnirile din cadrul Clubului de vacanta se desfasoara in doua sesiuni (28 iunie – 9 iulie si 12-23 iulie), zilnic, de luni pana vineri, iar fiecare intalnire dureaza o ora si jumatate (cele online), respectiv doua ore (cele la sediu), in grupe de maximum 10 copii.

Detalii despre modalitatea de inscriere si tarife se gasesc aici.

Vacanta de vara le da ocazia si liceenilor sa-si puna la punct limba franceza intr-un timp record, alegand cursurile intensive de limba franceza organizate de Institutul Francez. In cadrul cursurilor, liceenii primesc teme motivante si au parte de proiecte si activitati lingvistice dinamice, concepute special pentru ADO si predate de profesori iubiti si apreciati de parinti, prin metode interactive.

Cursurile intensive de franceza se desfasoara in doua sesiuni (5 – 23 iulie si 30 august – 17 septembrie), iar intalnirile au loc fie la sediul Institutului Francez, fie online, de luni pana vineri, intre orele 15:00 -18:00.

Detalii despre modalitatea de inscriere si tarife se gasesc aici.

Mai multe detalii despre activitatile organizate de Institutul Francez se gasesc institutfrancais.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s