Vacanta de Paste si 1 Mai Kid-Friendly in Bucuresti. Recomandari GOKID de Evenimente si Activitati la Bucuresti

Vacanta de Paste si 1 mai vine anul acesta cu vreme de primavara şi o multime de evenimente pentru cei mici si mari: ateliere, picnicuri, festivaluri si alte evenimente speciale. Daca nu ai planificat deja o excursie la munte te invitam sa vezi lista de evenimente şi sa iti planifici activitatile cele mai potrivite in familie.

Marele Picnic ShortsUP 2019, editia 6 – Picnic & Scurtmetraje @ PALATUL MOGOSOAIA

26-28 APRILIE

Marele Picnic SHORTSUP Editia a 6-a s-a aratat asa de mare, de plina de idei, oameni si activitati, incat vara asta, pe 26, 27 si 28 iulie, se muta intr-un loc care s-o incapa: Domeniul Mogosoaia! Ne extindem in spatiu si in timp (trei zile), exploram natura exterioara si chiar si pe cea interioara, adunam prieteni, familie, copii si catei. Mancam bun, vorbim destept, simtim mult si ne e foarte bine.

Marele Picnic #6 e despre cultura picnicului, acest obicei social care ne strange impreuna in natura de 500 de ani.

DETALII

Flori salbatice din Romania — o istorie botanica – Expozitie @ MNAR

12 aprilie – 5 mai

Muzeul National de Arta al Romaniei impreuna cu Societatea Romana a Artistilor Botanici organizeaza expozitia de pictura „Flori salbatice din Romania – o istorie botanica”. Florile salbatice, intre arta si stiinta.

Expozitia reuneste opere din colectia Muzeului National de Arta al Romaniei si lucrari din patrimoniul muzeului Gradinii botanice D. Brandza din Bucuresti. Ea pune in paralel lucrari artistice cu lucrari de interes stiintific, cele doua viziuni complementare oferind o imagine noua, proaspata asupra frumusetii si unicitatii florei salbatice a Romaniei. in perioada 28 aprilie- 1 mai muzeul este inchis.

DETALII

Vanatoarea oualor de ciocolata Kinder/ Egg Hunt @ GRaDINA BOTANICA

29 APRILIE

Parinti si prichindei, a doua zi de Paste aduce o super-distractie in aer liber: Vanatoarea oualor de ciocolata Kinder. Hai la joaca in Gradina Botanica din Bucuresti, unde va asteptam cu mic cu mare intre orele 10:00 – 16:00. Va intampinam cu un circuit de vanatoare, inveselit cu activitati creative si recreative: magicieni, ateliere de pictat pe fata si multa distractie. Dupa joaca si rasplata! Pe toti vanatorasii ii asteapta o surpriza.

DETALII

Zero Mai 2019/ Picnic Kid-Friendly

29 APRILIE – 1 MAI

Cea de a 3-a editie Zero Mai se intampla in acelasi cadru de la Verde Stop Arena, in perioada 29 – 1 Mai. Pentru voi, toti cei ce refuzati aglomeratia de la munte, mare, balta sau din trafic, voua va punem la dispozitie o pajiste verde unde sa va intindeti paturica si sa va relaxati.

Ateliere

29 APRILIE. Un copil care invata sa se bucure de joaca si de jocuri in adevaratul sens, fara sa se gandeasca la succes sau la pierderi, poate invata sa se bucure intotdeauna si de viata. Yoga este un proces complet de dezvoltare: fizic, mental, emotional si spiritual. Jocurile au un rol foarte important in acest proces. Jocurile se transforma in yoga daca jucatorii se joaca constient, cu atentia 100% implicata. Aceasta prezenta de spirit se manifesta in interior ca dragoste, armonie, pace si liniste. Ludotech ne asteapta la Jocuri si joaca, un atelier de Yoga in engleza pentru copiii +4 ani.

29 APRILIE. Zumba® Kids este un program creat exclusiv pentru copii (varsta 6-11 ani) cu scopul de a combina miscarea, muzica, jocul si socializarea. Cursurile se desfasoara sub forma unei petreceri distractive cu un nivel inalt de energie, avand la baza coregrafii si muzica special create pentru copii, ce acopera genuri de muzica din intreaga lume, de la ritmuri latino, la ritmuri urbane, sau mai traditionale precum cele irlandeze, indiene sau africane.

24 APRILIE – 3 MAI. Clay Play Ceramica iti propune un Pachet Vacanta de Primavara Creativa, trei ateliere creative la care poti participa in aceeasi zi sau in zilele pe care ti le programezi tu, pe parcursul Vacantei de Primavara:
atelier de olarit de 60 de minute in care experimentezi olaritul
atelier de pictura pe ceramica cu glazuri. Vei picta cu glazuri colorate pe o piesa din ceramica creata in atelierul nostru, iar in final, dupa o a doua ardere vei avea un vas functional si cu un decor unic in stilul tau.

Atelier de povesti ilustrate pe lut. La acest atelier vei invata sa decorezi patru placi din lut prin tehnica sgraffito. Vei desena (ilustra) pe placile din lut, pregatite de noi in prealabil. Tu iti alegi pigmenti si apoi cu ajutorul ustenilelor vei scoate in evidenta desenul.

Vezi lista completa de evenimente pe GOKID.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s