O noua animatie pentru toata familia, din 3 mai, in cinematografe!

 

Educatia prin film aduce o serie de beneficii copiilor, asa ca daca nu aveti alte planuri pentru minivacanta de Paste si 1 mai, mersul la film ramane o varianta demna de luat in calcul. Mai ales ca pe 3 mai va aparea in cinematografe o noua animatie potrivita pentru toata familia: „Manou – aventuri in zbor”.

Manou este o mica drepnea crescuta de o familie de pescarusi si de aceea se crede unul de-al lor. Cand invaţa sa zboare, isi da seama ca nu va fi niciodata un pescarus adevarat. Socat, el fuge de acasa. Se intalneste cu niste pasari din specia lui si astfel afla cine este cu adevarat. Cand drepnelele si pescarusii au de infruntat un mare pericol, Manou devine eroul zilei.

Printre actorii care au „imprumtat” vocile indragitelor personaje, se numara Kate Winslet, Willem Dafoe si Rob Paulsen. Filmul va fi disponibil in cinematografe si in varianta dublata in limba romana.

Beneficiile educatiei prin film pentru copii

Pe langa faptul ca va ajuta sa va relaxati si sa petreceti timp de calitate impreuna, filmele, in special cele animate, pot fi educative pentru copii.

De exemplu, un copil poate invata despre emotii prin prisma personajelor din desene animate. De multe ori, cei mici ajung sa se identifice cu personajele lor preferate si cu problemele sau provocarile pe care acestea le intampina, fiind astfel incurajat sa ia singur anumite decizii, asemenea personajelor fantastice.

Mai mult decat atat, filmele le dezvolta micutilor imaginatia, atentia si spiritul de observatie. Apoi, discutiile despre filmele pe care tocmai le-au vizionat, ii ajuta sa isi extinda vocabularul si sa invete sa povesteasca folosindu-si propriile cuvinte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s