Urania Cremene: Povestile pentru copii

„A fost odata ca niciodata…”

Te-ai prins!

Astazi, imi doresc sa vorbim despre o activitate pe care, foarte probabil, orice parinte a facut-o cel putin o data cu al sau copil: cititul povestilor!

Poate doar cei cu copii foarte mici nu au facut-o inca, dar se va intampla in curand. De fapt, vom vorbi in mod special despre povestile in sine, despre cum alegem ce povesti le citim copiilor nostri. Fiecare poveste pe care o spunem copiilor, insamanteaza idei si convingeri in mintea lor.

De aceea, cred ca este important sa alegem cu mare atentie mesajele pe care dorim sa le transmitem prin povesti si, desigur, in functie de aceste mesaje sa alegem povestile potrivite.

Cateva dintre povestile clasice cu care am crescut, copil fiind, ma ingrozesc acum cand le analizez si imi dau seama ce mesaje transmit.

Asa ca am ales sa le reinterpretez, sa le adaptez sau sa inventez altele de la zero, ca sa ma asigur ca insamantez in mintea fiului meu idei si convingeri sanatoase si folositoare pentru cresterea si formarea lui.

Urania Cremene te incurajeaza sa asculti podcast-ul ei si sa afli  “ce povesti sa aleg pentru copilul meu ca sa ma asigur ca il vor ajuta in mod real in viata sa?”

Asculta podcast-ul aici.

Seminariile indragite ale Uraniei, isi continua frumosul curs si se vor desfarsura si in luna mai.

Seminarul 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti este, am putea spune, cadoul pe care Urania il face din suflet, tuturor parintilor care isi doresc sa fie cei mai buni parinti pentru ai lor copii dragi.

Luna aceasta seminarul se va desfasura in: Iasi si Botosani.

Ne vedem cu totii in sala! Inscrie-te aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s