Urania Cremene: Conflictele dintre frati

Uneori, copiii se cearta sau intra in tot felul de conflicte. Ca adulti, simtim nevoia sa intervenim, sa incercam sa-i linistim sau sa-i „impacam”.

Este important sa fim atenti cum facem asta pentru ca putem, in unele cazuri, sa facem mai mult rau decat bine si chiar sa ne trezim cu un repros de felul:

  • „Pe mine ma iubesti mai putin!”
  • „Pe el / ea, il / o iubesti mai mult!”

Desigur, ai sanse mai mari sa primesti un astfel de repros cand cei doi copii care au un conflict sunt copiii tai.

Dar, chiar daca nu sunt amandoi copiii tai si este vorba despre micutul tau care are un conflict cu un prieten sau coleg, tot este un lucru dureros si o situatie delicata in care te simti dator / datoare sa intervii.

Cum rezolvi conflictele dintre frati

Multi parinti o abordeaza pe Urania Cremene, cel mai indragit specialist de Parenting din Romania, cu problema conflictelor dintre frati.

Urania, iti ofera cateva tehnici si indrumari foarte de folos, aplicabile imediat, in podcastul pe care il gasesti pe blog-ul ei, aici.

Si pentru ca suntem siguri ca iti doresti sa cunosti cat mai multe tehnici eficiente de Parenting, Urania si Daniel te invita la seminarul GRATUIT, 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti.

In luna aprilie, seminarul va avea loc in Pitesti si Ramnicu Valcea. Vezi intreg calendarul evenimetelor aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s