Unde Iesim in Weekendul de Ziua Copilului, in Bucuresti

De Ziua Copilului ne asteapta in Bucuresti o multime de activitaţi si evenimente de sarbatoare. Cu siguranta acestea ii vor scoate pe cei mici din case si ii va aduce impreuna pentru a celebra ziua lor, a tuturor copiilor! Vezi evenimentele gratuite de 1 Iunie 2019 la Bucuresti! Le-am strans la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele si te invitam sa petreci Ziua Copilului in atmosfera de petrecere si voiosie!

Vremea va fi calduroasa si ne va indemna sa petrecem o zi in aer liber.

1uniFEST, Cel mai Itsy Bitsy Festival | 1 iunie | Parcul IOR

Anul acesta, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti va gazdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize! Ne vom distra de minune, timp de 12 ore, de la 8 dimineata la 8 seara, cu cele mai indragite personaje Itsy Bitsy si ne vom bucura impreuna de cea mai Itsy Bitsy Zi Nationala din an – Ziua Copilului! INTRARE LIBERA!

Festivalul Opera Copiilor 2019@ Opera Comica pentru Copii | 24 mai- 16 iunie

Aflat la a cincea editie, Festivalul Opera Copiilor sarbatoreste ziua tuturor copiilor si aduce numeroase activitati si surprize la sediul nostru, inclusiv in curtile exterioare!

Saptamana Copiilor @ Trapped Room Escape | 1-7 Iunie

Paseste impreuna cu cei mici in intr-o aventura memorabila, plina de mistere si indicii ce asteapta sa fie descoperite! La Trapped, dedicam saptamana 1-7 iunie copiilor! Le oferim pret unic de 40 RON/persoana pentru participarea la orice camera de escape room, inclusiv CANDYLAND. Ce mai astepti?

Vezi lista completa de evenimente pe GOKID.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s