Unde gasesti jucarii creative si educative pentru copii, indiferent de varsta

Joaca este un instrument esential in toate ariile din dezvoltarea copilului! Prin joaca, cei mici invata sa isi controleze miscarile, isi dau seama cum functioneaza lucrurile, isi dezvolta musculatura, isi imbogatesc vocabularul si isi dezvolta creativiatea.

Prin jocurile si jucariile pe care le cumperi, tu alegi ce si cum vor invata copiii tai. Atunci, ai grija ce alegi!

In magazinele Boribon gasesti jocuri si jucarii care pun in valoare resursele interioare ale copilului: jocuri de constructie, jocuri de indemanare si creativitate, jocuri de logica, jocuri de societate, jucarii de lemn, jucarii ecologice, jucarii specifice pedagogiei Waldorf.

Boribon- magazinul de joaca creativ-educativa, special gifts si art&craft pentru toate varstele

Conceptul Boribon, prin alegerile foarte atente si documentate a produselor oferite copiilor spre joaca si cu mult drag de oameni, ajunge printre importatorii de jocuri si jucarii din Romania, primul care se axeaza exclusiv pe dezvoltarea prin joc si joaca.

Comunitatea Boribon isi propune informarea adultilor, parintilor, oamenilor de business si tinerilor din corporatii, la beneficiile transformarii muncii asidua in joc si joaca, prin jocuri si produse care faciliteaza aceste beneficii.

 

Pentru dezvoltarea comunitatii si conceptului, Boribon lucreaza intens la construirea mediului propice de informare si practica efectiva, astfel ca in aprilie 2019 conceptul deschide un al treilea magazin foarte spatios de aceasta data, situat in zona de Nord a Capitalei, in Pipera (bulevardul Pipera 2C, Voluntari, Ilfov, Cladirea MVK).

In noul magazin se ofera atat unelte de dezvoltare si relationare acasa prin jocuri si jucarii cat si ateliere, workshop-uri si activitati de conectare cu noi insine.

Boribon se implica prin actiunile sale in campanii de responsabilitate sociala, atat prin scopul business-ului cat si prin promovarea unei vieti sanatoase in toate uneltele cuvantului: astfel toate materialele utilizate de Boribon sunt reciclabile sau prietenoase cu mediul.

 

 

Atelierele si actiunile dedicate, in noul magazin de joaca creativ-educativa, special gifts si art&craft pentru toate varstele, isi propun ghidarea micilor jucausi catre viata de viitor adult, fiind sustinute doar de colaboratori foarte bine pregatiti in acest scop.

Actiunile dedicate reconectarii adultilor cu sine prin joc si joaca, sunt si ele gandite si structurate astfle incat sa atinga acel strop de copilarie, la fiecare dintre noi.

Astfel, conceptul Boribon ofera, jocuri si jucarii doar de la branduri internationale de incredere care pot fi uneltele fiecaruia pentru copilul din el.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s