Un nou răsfăț pentru mame oferit de Asociația Conil

Asociația CONIL a desfășurat, pe 4 mai, cea de-a doua ediție a campanei „Mama, supereroina mea!”, o zi de răsfăț bine-meritat și consiliere psihologică pentru mămicile copiilor cu nevoi speciale ai Lumii CONIL.

La inițiativa Adelei Hanafi, fondatoarea CONIL, în luna martie a acestui an a fost demarat un proiect de suflet, dedicat mamelor copiilor cu nevoi speciale. De cele mai multe ori, mamele copiilor speciali sunt nevoite să renunțe la foarte multe lucruri pentru copiii lor: activități relaxante, hobby-uri, orice tip de răsfăț… Aceste mame uită zi de zi de ele însele, dedicând fiecare moment recuperării copiilor lor.

Campania „Mama, supereroina mea” este planificată pe o perioadă de 12 luni, timp în care Asociația CONIL va organiza evenimente lunare pline de răsfăț, sprijin emotional și activități distractive pentru mamele speciale din comunitate.

Ediția a-II-a a campaniei „Mama, supereroina mea” desfășurată în 4 mai 2022 la Centrul Multifuncțional CONIL, i-a avut ca parteneri pe oamenii inimoși de la Acuarello. În generoasa locație a Centrului CONIL, mamele supereroine au pictat alături de micuții lor pe cele mai frumoase tablouri pe numere oferite cu generozitate de Acuarello.

”A fost o reală bucurie să am ocazia de a picta alături de mamele eroine și acești copii deosebiți. Pictura în esență reprezintă o terapie, iar tehnica picturii pe numere, această nouă formă de artă pentru începători, îi poate ajuta pe copii la dezvoltarea răbdării, concentrării, atenției. La atelierul de picture realizat împreună am adus zâmbete și culoare de la mic la mare!Pentru mine, proiectul Asociației CONIL Mama, Supereroina mea! a devenit un proiect de suflet. Mulțumesc echipei CONIL pentru invitație! La cât mai multe zâmbete colorate împreună!”

Loredana Micheten, fondator Acuarello.

Într-o atmosferă caldă și relaxantă, au prins viață cele mai frumoase și valoroase tablouri, cele realizate de mămici alături de puiuții lor. La eveniment au participat și două dintre mămicile supereroine refugiate din calea războiului din Ucraina, alături de cei patru copii ai lor, găzduite în Căsuța Speranței CONIL.

Tablourile realizate cu atâta trudă și emoție vor juca un rol important pentru toți copilașii speciali ai Lumii CONIL, ele urmând a fi scoase la licitație în cadrul unui eveniment mult așteptat, pe care Asociația CONIL urmează să-l anunțe. Întreaga sumă obținută va fi folosită pentru asigurarea de programe de recuperare pentru copiii cu nevoi speciale ai Lumii CONIL.

Cei care doresc să contribuie la această campanie și să sprijine mamele copiilor speciali pot lua legătura cu echipa CONIL prin email, la office@conil.ro, sau la numărul de telefon 0784412222.

Mai multe detalii despre activitățile pentru copiii cu nevoi speciale organizate în cadrul Centrului Multifuncțional CONIL se găsesc pe www.conil.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s