Ultima zi a Festivalului ImPuls

Teatrul Tandarica ii asteapta pe parinti, copii si toti iubitorii de teatru de animatie la ultima zi a Festivalului International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls, editia a 11-a!

Miercuri, 18 noiembrie, festivalul ajunge la final, cu urmatoarele spectacole:

  • de la ora 10:00, cei mici sunt asteptati la binecunoscuta poveste VRAJITORUL DIN OZ, spectacol al TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET COLIBRI din Craiova;
  • de la 17:30, publicul larg este invitat la Teatrul din nori (etajul 5 a Teatrului Tandarica), acolo unde TEATRUL NATIONAL RADIOFONIC din Bucuresti va prezenta AUDITIA RAPUNZEL.
  • Festivalul se va incheia cu spectacolul pentru adulti, ANA, care se va juca de la ora 18.00. COMPANIA DE TEATRU SYNCHRET & TEATRUL NATIONAL „VASILE ALECSANDRI” din Iasi vine cu o poveste care impleteste textul popular cu metafora si teatrul contemporan.

De asemenea, Teatrul Tandarica continua Campania DARUIESTE ZAMBETE, DONEAZA CARTI SI JUCARII, ce are ca scop colectarea de cadouri pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 18 ani, intrenati la Spitalele “Marie Curie” si “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. Donatiile se pot face pana in data de 13 decembrie, la sediul din Lahovari si la libraria Carturesti Verona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s