Tehnici fundamentale pentru relatia parinte copil

Urania Cremene te invita la un seminar gratuit de parenting: 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti.

Evenimentul are loc pe 23 Noiembrie, la Hotel Caro, din Bucuresti si este organizat in doua sesiuni diferite, astfel incat informatia sa ajunga la cat mai multi oameni: de la 09:30 sau de la 16:30. Pentru fiecare din aceste sesiuni, participantii sunt rugati sa ajunga cu cel putin 20 de minute inainte, pentru inregistrare.

Seminarul se va concentra pe cele trei nevoi care stau la baza echilibrului in dezvoltarea copilului. Pentru a intelege mai bine cum anume pot fi implinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind usor de aplicat si cu impact imediat in relatia parinte copil.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupa de cresterea si educarea copiilor, fie ca sunt parinti, bunici, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la eveniment, inscrie-te accesand urmatorul link: http://uraniacremene.ro/calendar/.

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach si Facilitator de programe de Parenting. Este certificata Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership si schimbare comportamentala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s