Tu ce faci in vacanta? Spinner iti propune un exercitiu de apreciere a corpului

Spinner, SuperEroul care activeaza si antreneaza puterea energiei, isi incepe fiecare zi – inclusiv in vacanta – cu un exercitiu de apreciere a corpului. E un mod relaxant prin care oricine isi poate incepe ziua cu zambetul pe fata, recunoscator si plin de energie.

Iata cum te invita Spinner sa faci acest exercitiu:

Pentru inceput, aseaza-te usor pe ceva cald, moale, si inchide ochii. Acum imagineaza-ti ca te afli in cel mai frumos loc posibil. Cum arata acest loc? Ce vezi departe si te bucura? Ce vezi aproape?

Acum imagineaza-ti ca langa tine e o cana cu un lichid cald, care iti place mult. Ce e in cana? Imagineaza-ti ca tii cana cu ambele maini, iar ea te incalzeste. Acum, miroase continutul canii si inspira aburii placuti ce se ridica din lichid. Ia o inghititura din bautura calda. Ce gust are?

Zambeste, pune cana deoparte si imbratiseaza-te! Da, tu pe tine. Corpul tau e construit din miliarde de celule, fiinte microscopice ce lucreaza impreuna pentru binele si sanatatea ta. E momentul sa le multumesti si sa le trimiti iubirea ta. Mangaie-ti parul, urechile, fata si spune-le celulelor tale: „Multumesc! Va iubesc!“.

Acum mangaie gatul, apoi bratele, pe rand, de la umeri pana la palma. Mangaie si pieptul, acolo unde sunt inima si plamanii, apoi abdomenul, unde sunt stomacul si intestinele prin care circula mancarea.

Mangaie usor tot corpul, pana in varful degetelor de la picioare.

„Multumesc! Va iubesc!“ le transmiti tuturor celulelor si iti imaginezi cum miliardele tale de celule se bucura ca le iubesti, ca ai grija de ele si le dai tot ce au nevoie, sa traiasca fericite si sanatoase.

Dupa ce te-ai energizat cu acest exercitiu, da drumul la muzica si danseaza!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s