Tu ce faci in vacanta? Spark iti propune sa ingrijesti plante

Indiferent de anotimp ne prinde bine tututor sa petrecem timp afara, plimbandu-ne, facand miscare, admirand copacii, ascultand pasarile si observand natura.

Spark, SuperEroul ecologist de la Itsy Bitsy, se simte cel mai bine in mijlocul naturii si stie cum poti aduce natura mai aproape de tine, chiar si atunci cand nu poti petrece mult timp afara.

Amenajeaza-ti un colt de natura la tine acasa! 

Nu e nevoie sa-ti transform casa intr-o gradina botanica, dar cateva plante la ghiveci te pot face sa te simti mai aproape de natura, spune Spark. In plus, iti poti antrena bunatatea si responsabilitatea avand grija de plantele din ghivece.

Cum sa ai grija de plantele din casa:

  • uda-le atunci cand au nevoie;
  • asigura-te ca au parte de suficienta lumina naturala;
  • sterge-le frunzele de praf;
  • pune-le muzica si vorbeste cu ele (da, se pare ca si plantelor le place sa primeasca atentie si grija).

Pe langa faptul ca arata foarte frumos o casa cu multe plante verzi, ele ne dau o stare buna, ne relaxeaza, ne ajuta sa ne concentram, ne fac mai creativi si fericiti.

In plus, plantele absorb toxinele din aer si il fac mai bun de respirat. Crinul pacii, crizantemele, azaleea, filodendronul, ficusul si cactusul sunt cateva din plantele de apartament care purifica aerul. Iar asta e o mare dovada de bunatate din partea naturii, considera Spark.

Tu ce plante ai acasa, de care ai grija? Scrie-ne mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s