Tu ce faci in vacanta? Spinner iti propune un dus imaginar

Cand ai facut ultima data un dus imaginar? Spinner, supereroul care activeaza puterea energiei, a inventat un joc amuzant si relaxant, pentru momentele in care vrei sa-ti energizezi corpul.

Iata cum explica Spinner pasii acestui joc al dusului imaginar, pentru care nu ai nevoie de cada sau de apa, ci doar de putina imaginatie:

Pentru inceput, e nevoie ca palmele sa iti fie bine incalzite. Freaca palmele una de cealalta pana se incing. Freaca, freaca, freaca. Apoi, loveste-le una de alta ca si cum ai aplauda tare. Iti poti imagina ca te aplauzi pe tine, ii aplauzi pe cei dragi sau chiar ziua de azi.

Freaca palmele ca si cand le-ai spala sub jetul de apa. S-au incalzit? Perfect!

Acum e momentul dusului! Imagineaza-ti ca dai drumul la robinet, iar de sus incepe sa curga apa calda, exact asa cum iti place tie. Executa cu energie toate miscarile pentru spalat.

Spala intai urechile – freaca-le usor, ca si cand le-ai spala cu apa si sapun. Sunt reci sau calde urechile tale acum? Daca sunt reci, freaca-le bine pana se incalzesc.

Spala-te apoi pe cap – treci cu mainile prin par si maseaza usor pielea capului, ca si cum ar fi plina cu clabuc.

Acum te speli pe fata, asa cum ai face sub dus. Freaca usor fata cu palmele, spala fruntea, ochii, obrajii, nasul, barbia si iar urechile.

Urmeaza gatul – spala-l si pe el. Maseaza putin muschii de la baza gatului, dintre gat si umar, acolo unde se aduna tensiune uneori.

Acum spala bratele, de la palma in sus, pana la umar. Freaca-le bine! Prima data o mana, apoi cealalta.

Imagineaza-ti apoi ca te speli la subrat, intr-o parte si in cealalta.

In continuare, spala pieptul si abdomenul, masandu-le putin, apoi spatele (atat cat ajungi), soldurile si picioarele, inclusiv talpile.

Gata dusul. Imagineaza-ti ca iei un prosop moale si sterge-te repede, de sus pana jos. Sterge capul, gatul, bratele, pieptul, abdomenul, spatele, fundul, toata zona bazinului, coapsele, genunchii, gambele, labele picioarelor.

Acum pune repede hainele pe tine si hai la dans!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s