Tu ce faci in vacanta? Itsy iti propune o Vanatoare de comori

Itsy, supereroul care activeaza creativitatea, iti recomanda un joc prin care oricine isi poate antrena puterea creativitatii si abilitatile de detectiv. E vorba despre Tresure Hunt, sau Vanatoare de comori, un joc potrivit atat pentru zilele petrecute in casa, cat si pentru momentele de joaca afara.

Sunt mai multe moduri in care poti organiza o vanatoare de comori, la care pot participa oricate persoane vrei tu.

Poti, de exemplu, sa pregatesti mai multe biletele, pe care sa scrii sau sa desenezi diverse indicii – pot fi ghicitori sau indicii despre locurile in care se afla urmatoarele biletele. In felul acesta, un biletel conduce catre alt biletel, iar la finalul tuturor indiciilor trebuie ascunsa o surpriza – comoara!.

Mai poti organiza vanatoarea de comori ascunzand pur si simplu diverse surprize (fara sa dai indicii), iar cine gaseste cele mai multe castiga. Poti ascunde bomboane ambalate, jucarii, biletele, baloane, etc.

Cu putina creativitate poti face Vanatoarea de comori si mai amuzanta. Poti organiza jocul pe echipe, stabilind o regula in care membrii fiecarei echipe sa se tina de mana pe tot parcursul jocului.

Spor la joaca, spor la cautat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s