TIC PITIC – Zilele Small Size la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe cei mici la cea de-a V-a editie TIC PITIC – Zilele Small Size, un eveniment care urmareste sa contribuie la promovarea importantei si beneficiilor Educatiei timpurii prin intermediul teatrului.

Dedicat copiilor de varsta mica, TIC PITIC – Zilele Small Size se desfasoara la Sala Mica a Teatrului Ion Creanga (Str. Biserica Amzei nr. 21-23), care devine, intre 25 si 27 ianuarie, un spatiu de explorare pentru micutii care fac primii pasi in sala de spectacole.

Insotiti de parinti sau bunici, copiii vor avea ocazia sa vizioneze o suita de spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebelusi la prescolari.

Printre productiile programate in weekendul 25-27 ianuarie se numara trei titluri din repertoriul Teatrului Ion Creanga: ImpreLuna, Calatorii prin Galaxii si Pe marimea mea (care a avut premiera in decembrie 2018), dar si un spectacol produs de Asociatia MiniReactor din Cluj Napoca – Bucataria familiei Balaur, in regia Deliei Gavlitchi.

Tot in cadrul evenimentului va avea loc si atelierul muzical interactiv Ding! Cum se nasc sunetele?, o invitatie adresata micutilor cu varsta sub 3 ani, care vor descoperi instrumentele muzicale si secretele sunetelor.

Coordonat de muzicianul Radu Mihalache si actrita Carmen Palcu Adam, impreuna cu actritele Andreea Gaica si Oana Banuta, atelierul se desfasoara sambata, 26 ianuarie, in intervalul 11:00 – 11:40. Accesul la atelier este gratuit, in limita locurilor disponibile si a inscrierii prealabile, prin e-mail la contact@teatrulioncreanga.ro.

Programul TIC PITIC 2019

25.01, ora 18.00 – Pe marimea mea (3-6 ani), spectacol – Teatrul Ion Creanga
26.01, ora 11.00 – Ding! Cum se nasc sunetele?, atelier muzical interactiv dedicat copiilor sub 3 ani
26.01, ora 18.00 – Bucataria familiei Balaur (3-6 ani), spectacol invitat – Asociatia MiniReactor
27.01, ora 11.00 – ImpreLuna (sub 3 ani), spectacol – Teatrul Ion Creanga
27.01, ora 18.00 – Calatorii prin galaxii (4-6 ani), spectacol – Teatrul Ion Creanga

Biletele pentru spectacolele din cadrul TIC PITIC – Zilele Small Size se pot achizitiona online, pe www.entertix.ro si www.myticket.ro, sau de la Casa de Bilete a Teatrului – telefon 0767 934 374.

TIC PITIC – ZILELE SMALL SIZE este un eveniment organizat anual, in ultimul weekend din luna ianuarie, in cadrul proiectului international „Small Size, Performing Arts for Early Years”. Programul se desfasoara simultan in mai multe orase din lume: din Helsinki pana in Madrid, din Londra pana in Salzburg, din Mexic pana in Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s