O zi dedicata tie si relatiei cu copilul tau alaturi de Lawrence Cohen

Psihologul si psihoterapeutul american Dr. Lawrence Cohen revine in Romania la invitatia Parenting Academy si a Otiliei Mantelers.

Autorul „Playful Parenting” va sustine pe 16 martie la Hotel Sheraton din Bucuresti o conferinta de 8 ore adresata parintilor si intitulata „O zi dedicata tie si relatiei cu copilul tau”.

In cadrul conferintei, parintii vor afla de la psihologul american care sunt metaforele cheie din Playful Parenting, precum „ceasca goala”, „acasa” sau „pe marginea prapastiei”, vor afla diferentele dintre „timpul special” si „timpul NU vreau nimic”, vor invata de ce jocul este vindicator, dar si cum pot pune limite in joaca.

De asemenea, Lawrence Cohen vine pregatit sa le vorbeasca parintilor despre cum se pot conecta prin joc si empatie cu copiii lor, sa le arate care sunt primii pasi catre joaca, dar si cum le pot creste increderea copiilor si cum ii pot ajuta in momentele in care simt emotii puternice, precum furie, teama si tristete.

Conferinta poate fi urmarita si online, aici, iar detalii despre bilete gasesti pe www.parenting-academy.ro.

Conferinta dureaza 8 ore (intre orele 10:00-18:00) si va fi bilingva (atat pentru cei din sala, cat si pentru cei care urmaresc evenimentul online), intrucat va exista un traducator specializat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s