Teo Trandafir debuteaza in dublajul de animatie, din 3 martie, in ,,Balerina”

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania, care poate fi urmarita zilnic in cadrul emisiunii ,,Teo Show” de la Kanal D, Teo Trandafir a decis sa isi puna in aplicare talentul actoricesc si a acceptat provocarea de a-si imprumuta vocea profesoarei de dans, Odette, din mult-asteptata animatie 3D ,,Balerina”, care, pe 3 martie, va avea premiera pe marile ecrane din toata tara.
,,In copilarie, mi-am dorit sa devin astronom pentru inceput si mi-am dat seama ca matematica nu ar fi neaparat pentru mine…Dupa care mi-am dorit sa devin cantareata, dupa care mi-am dat seama ca nu am talent si atunci mi-am dorit sa devin ceea ce am si devenit si anume filolog. <Balerina> este visul oricarui copil, acela de a pleca de niciunde si a ajunge undeva, acolo unde si-a propus. Prin munca si durere uneori se intampla sa-ti implinesti visul in asa fel incat oameni care la inceput nu te-au apreciat sa fie nevoiti sa-si incline capul”, a declarat Teo Trandafir despre aspiratiile sale din copilarie si personajul interpretat in <Balerina>”.

Animatia 3D „Balerina” prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor. Felicie va trebui sa lupte mai mult ca niciodata, sa se autodepaseasca si sa invete din greseli astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau… intr-o buna zi va deveni cea mai gratioasa balerina de la Opera din Paris.
Distribuit de Freeman Entertainment, filmul 3D „Balerina” are premiera pe marile ecrane din Romania din 3 martie.
Declaratia integrala a artistei poate fi urmarita aici.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s