Tenis10 organizeaza primul Platinum la Oradea, turneu sustinut de Itsy Bitsy

In weekendul 12-13 septembrie 2015, Oradea va gazdui primul Platinum din Circuitul Tenis10. Evenimentul se va desfasura in incinta Arenei Antonio Alexe din orasul de pe malul Crisului Repede, unde copiii vor avea ocazia sa evolueze intr-unul dintre cele mai asteptate turnee din calendar.

In cadrul Platinum la Oradea, turneu sustinut de Itsy Bitsy, se vor organiza meciuri pentru toate nivelurile: rosu, portocaliu si verde. Pustii se vor putea bucura de meciuri interesante si dinamice, mai ales ca Oradea este un oras cu traditie in tenis. A demonstrat acest lucru Christian Teszari care s-a numarat printre cei 7 copii care au luat parte la turneele Tenis10 timp de 5 ani la rand, de la inceputul proiectului, respectiv din anul 2010.

Inscrierile sunt deschise online pe www.tenis10.ro si se inchid miercuri, 9 septembrie, la ora 20:00. In cadrul evenimentului, copiii se vor bucura de mai multe surprize, iar distractia poate continua la Baile Felix, unde se pot relaxa alaturi de familii.

Foarte important de mentionat este ca acest eveniment este ultimul din Circuitul Super10 care poate asigura participarea la Masters Super10 din perioada 18-20 septembrie 2015, iar mai multe informatii se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s