Simona Dragomir te invata cum sa ai o familie perfecta!

O familie implinita se sedimenteaza in timp, prin armonie si intelegere intre cei doi parteneri, apoi apare miracolul numit viata.

Asa incep si pasii firesti pentru a aduce pe lume un nou suflet: intrebarile, pregatirile pentru nastere, recoltarea celulelor stem, alaptarea, apoi cresterea copilului intr-un cadru potrivit.

Dupa succesul avut la conferintele anterioare, cunoscuta realizatoare TV si radio, Simona Dragomir, vine din nou in ajutorul parintilor cu o noua conferinta Traieste Sanatos cu Simona avand ca tema: Familia perfecta – pregatiri pentru nastere, recoltare, alaptare, primele luni cu bebelusul acasa.

Evenimentul va avea loc in data de 16 septembrie 2015, orele 18:30, la Cinema Café din Plaza Romania, iar Simona Dragomir, alaturi de invitatii sai, vor impartasi participantilor sfaturi benefice pentru o familie perfecta.

„Este minunat sa aduci pe lume un sufletel, insa, ai nevoie de cateva informatii pentru a-i face primele luni de viata un vis frumos, dar si pentru a pune o piatra de temelie pentru adultul de mai tarziu. Atunci cand internetul abunda de subiecte de parenting si nu stim ce sfat sa luam in considerare, o discutie fata in fata este cel mai de pret ajutor”, a explicat realizatoarea.

Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s