Papusile Muppets vin in Romania!

Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung, in premiera, la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici. Spectacolul muzical Sesame Street Live – Elmo makes music va avea loc in data de 17 noiembrie la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 19.00.

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste exceptionala, din care nu vor lipsi jocurile interactive si cele mai cunoscute cantece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country.

Pe scena vor urca papusi faimoase din Sesame Street, precum: Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar the Grouch, Bert si Ernie.

Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical Sesame Street – Elmo makes music, prezentat de Papusile Muppets se adreseaza intregii familii. Prin continutul educational, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva si emotionala, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor prescolari si elevilor.

Povestea spectacolului:

Abby Cadabby, „zana in formare”, pasionata de muzica si de cantat, decide sa isi intemeieze o trupa pe Sesame Street. Dar exista o problema: ea descopera ca ii lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva aceasta problema? Noii sai prieteni de pe Sesame Street i se alatura, pentru a o ajuta sa descopere „instrumente” despre care nu nici stia ca exista, precum: vase, linguri, capace ale cosului de gunoi sau chiar borcanele pentru dulciuri. Intr-o poveste muzicala, plina de culoare si veselie, Elmo si prietenii sai ii vor invata pe spectatori, ca oricine poate sa cante si sa compuna muzica deosebit de frumoasa.

Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile la Sala Palatului, in reteaua Bilete.ro, la magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si online pe www.bilete.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 185 lei, VIP – 165 lei, cat.I – 145 lei, cat.II – 99 lei, cat.III – 85 lei si cat.IV – 67 lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s