Tehnologii moderne in stomatologie

Tehnologii moderne in stomatologie

In ultimii ani, stomatologia a evoluat atat de mult incat putem spune ca frica de dentist nu-si mai are locul. Interventiile care altadata erau extrem de dureroase si se intindeau pe mai multe zile (chiar saptamani) acum se rezolva rapid si fara suferinta. La Traieste Sanatos cu Simona, iti prezentam 3 tehnologii moderne care iti vor fi foarte utile cand vei avea nevoie de un implant.

Cand mergi la dentist, mai ales pentru o lucrare mare, este bine sa tii cont de trei factori: calitate, durata lucrarii si cat de dureroasa va fi.

In emisiunea urmatoare, dr. Corrado Cazacu, medic stomatolog, ne vorbeste despre trei tehnici care merg mana in mana pentru rezolvarea unui implant intr-un timp scurt, fara durere si cu rezultate foarte bune.

Prima este tehnologia PRGF. „Pacientului i se recolteaza sange inainte de interventie; sangele este centrifugat si din el se extrage plasma care este bogata in anumiti factori de crestere”, explica dr. Corrado Cazacu. Acesti factori de crestere, fiind niste celule care ajuta la o vindecare mai rapida, sunt aplicati in cavitatea bucala si pe implant, sub forma unei membrane lichide. Astfel, nu numai ca zona respectiva se vindeca mult mai repede, dar implantul va fi si mai usor acceptat in organism.

Mai multe despre aceasta tehnologie, dar si despre computerul tomograf si implantul rapid, afli acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s