Teatrul Tandarica strange donatii pentru copiii nevoiasi

Teatrul Tandarica strange donatii pentru copiii din comunitati sarace si te invita sa dai o mana de ajutor, in campania Imparte din suflet! Doneaza o carte, o jucarie, un penar!

Pana pe 12 aprilie, toti cei care vor sa sustina campania sunt asteptati cu jucarii, carti si rechizite, la sediul teatrului din din Lahovari, Str. Eremia Grigorescu nr. 24.

In urma acestui proiect initiat cu ocazia sarbatorilor de Paste, vor beneficia 80 de copii de varsta prescolara, din Valea Stanciului, Dolj, inscrisi in programul Fiecare Copil in Gradinita, al Asociatiei OvidiuRo.

Fiecare Copil in Gradinita se adreseaza celor mai saraci copii – cu varste intre 3 si 5 ani, care traiesc in locuinte improprii si aglomerate, din zone izolate, cu acces limitat la apa potabila si servicii medicale de baza. Acesti copii prezinta cel mai ridicat risc de abandon scolar, iar OvidiuRo si-a propus sa previna acest fenomen, prin intermediul unui program care ii aduce zilnic la gradinita (educatia timpurie fiind primul pas in cresterea nivelului de educatie in randul copiilor defavorizati).

Orice ajutor are darul de a creste calitatea educatiei si dragostea acestor copii pentru gradinita si pentru invatatura. Mai multe informatii despre programul OvidiuRo poti afla aici.Campania de Paste: Imparte din suflet! Doneaza o carte, o jucarie, un penar!

Tandarica isi propune sa fie aproape de cat mai multi copii si sa sprijine sansa la educatie si la o viata mai buna pentru cei mai putin norocosi. In fiecare an, actorii teatrului joaca benevol piese numai si numai pentru micii pacienti ale unor spitale precum Institutul Oncologic Bucuresti, Spitalul Grigore Alexandrescu sau Spitalul Marie Curie.

Anul trecut, in cadrul campaniilor caritabile de Craciun si Paste, peste 300 de copii internati in spitale sau aflati in grija unor centre sociale au primit daruri folositoare, cu ajutorul Teatrului Tandarica si al asistentilor sai.

Campania Imparte din suflet! Doneaza o carte, o jucarie, un penar! vine in continuarea actiunilor caritabile Daruieste zambete, Doneaza jucarii! si Imparte din suflet, Doneaza haine!, care fac parte din proiectul Tandarica, Prietenul tau cel mai bun – componenta caritabila a institutiei. Gaseste mai multe informatii despre proiectele si campaniile sociale ale teatrului pe site-ul oficial.


2 comentarii la „Teatrul Tandarica strange donatii pentru copiii nevoiasi”

    1. Buna ziua! Va recomand sa sunati la Asociatia OvidiuRo +(40) 21 315 88 06 pentru astfel de informatii. In principiu, nu cred ca ar fi vreo problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s